Projectbegeleiding

Projectbegeleiding

Toezicht en directievoering

Tijdens de uitvoeringsfase van uw projecten kunnen wij voor u het toezicht en/of de directievoering verzorgen. Onze toezichthouders en directievoerders zijn hands-on en proactief, hebben goede communicatieve vaardigheden en een directe stijl. Door hun jarenlange ervaring binnen de “civiele wereld” helpen zij uw project naar het gewenste resultaat.

De invulling van toezicht en directievoering, beide of afzonderlijk, is op verschillende manieren te bepalen, in overleg met u als opdrachtgever.

Uitvoeringsbegeleiding

Niet ieder project heeft de omvang waarbij toezicht of directievoering nodig is. Toch is er altijd een terugkoppeling nodig tussen de aannemer en de opdrachtgever. Hiervoor bieden wij uitvoeringsbegeleiding aan.

Veel van onze opdrachtgevers verzorgen zelf hun toezicht en hebben hun eigen directievoerders in huis. Ter ondersteuning van deze medewerkers bieden wij uitvoeringsbegeleiding aan.

Besteksadministratie

Om de financiële stand van uw werk in de uitvoeringsfase goed inzichtelijk te houden is een goede besteksadministratie van belang. Onze medewerkers hebben de nodige ervaring om dit voor u te verzorgen.

Omgevingsmanagement

Een prettige uitvoering hangt grotendeels samen met het draagvlak voor het project binnen de omgeving. Goede contacten met de omgeving zijn hierbij essentieel. Door onze persoonlijke benadering kunnen wij u hiermee van dienst zijn in voorbereidings- maar ook zeker in de uitvoeringsfase van uw projecten.

Uw project, onze zorg

Wij kunnen u op uw project totaal ontzorgen en het project vanaf de initiatieffase tot en met de oplevering begeleiden. Hierbij moet u, naast onze kerntaken, denken aan het in gang zetten, aansturen en beoordelen van alle benodigde onderzoeken, het leggen van contacten met stakeholders, participatie met buurtbewoners, prijsonderhandelingen met leveranciers van materialen t.b.v. directieleveringen, aansturen van onderhoud van uw braakliggend bouwterrein, selecteren van en onderhandelen met aannemers, opstellen van een totale projectplanning etc. Voor meer informatie en het bespreken van uw wensen kunt u contact opnemen met ons bureau.